SV Kindervreugd maakt zich op voor het zomerseizoen!

De Zomervakantie is alweer in zicht. Dat betekent dat Speeltuinvereniging Kindervreugd weer gaat beginnen met het gezellige zomerprogramma.

Op woensdag 19 juli starten we met de eerste Sport- en Spelavond, waaraan een ballonnenwedstrijd gekoppeld is. Aan het eind van het zomerseizoen is er een mooie prijs te winnen voor het kind dat zijn of haar kaartje teruggestuurd heeft gekregen vanaf de verste plek.
Op de woensdagavonden: 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus worden eveneens sport- en spelavonden georganiseerd.

Tijdens alle sport- en spelavonden is er de gelegenheid om deel te nemen aan het luchtbuks schieten op de vrije baan of voor de Helwijkse kampioenschappen. Ook zal het rad van avontuur draaien ter bestrijding van de onkosten. Natuurlijk zijn er weer leuke prijzen te winnen.

Voor de winnaars van de sport- en spelactiviteiten is er aan het einde van de avond een waardebon (voor zover de kinderen lid zijn van de Speeltuinvereniging).

Inschrijven voor de sport- en spelavonden kan op de avonden zelf vanaf 18.00 uur.

Ter afsluiting van het zomerseizoen wordt op zaterdag 26 augustus de sport- en speldag gehouden van 10.00 tot 15.30 uur (met een uur pauze tussen de middag). Aan het einde van de dag is er voor alle deelnemers een waardebon en een vaantje en de winnaars mogen een mooie beker in ontvangst nemen (voor zover de kinderen lid zijn van de Speeltuinvereniging). Verder vinden de prijsuitreiking van de luchtbuks kampioenschappen, de ballonnenwedstrijd en de grote verloting plaats. Vervolgens kan iedereen nog gezellig blijven na borrelen bij de muziek van de The BBQ Slingers

Inschrijven voor de sport- en speldag kan tijdens de sport- en spelavond op 23 augustus.

Bent u nog geen lid van de Speeltuinvereniging?
Een lidmaatschap kost slechts Euro 22,– per gezin per jaar.
Kinderen kunnen met dit lidmaatschap onbeperkt spelen in de speeltuin en deelnemen aan alle activiteiten die de Speeltuinvereniging organiseert, het hele jaar door. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar in De Blokhut tijdens de openingstijden of per e-mail bij Erik Maliepaard via erik@svkindervreugd.nl.