Speeltuinvereniging Kindervreugd is enorm trots!

Het zal u niet ontgaan zijn dat de Blokhut grondig verbouwd is en dat de speeltuin in Helwijk compleet vernieuwd is.

Het bestuur van SV Kindervreugd is erg trots op deze twee grote projecten en nu alles helemaal piekfijn in orde is, kunnen we weer vele jaren vooruit en zijn de kinderen verzekerd van een hoop speelplezier.

Al dit moois zou niet mogelijk zijn geweest als de Speeltuinvereniging niet jaren keihard gespaard had. We zamelen op alle mogelijke manieren geld in, zoals door het sparen van bonnen, loterijen, huis-aan-huis verkoopacties, het organiseren van rommelmarkten enzovoorts enzovoorts. Vele vrijwilligers steken hier heel veel tijd in en dat loont.

Een belangrijke inkomstenbron is ook het geld dat afkomstig is van de leden en donateurs. Als lid van de Speeltuinvereniging mag je gebruik maken van de speeltuin in Helwijk. Verder ben je welkom op alle activiteiten die het gehele jaar door georganiseerd worden. Bovendien help je de Speeltuinvereniging natuurlijk door lid of donateur te zijn.

“Wel de lusten, niet de lasten?”

De laatste tijd bemerken we helaas een terugloop in het aantal leden. Mensen zeggen hun lidmaatschap op, bijvoorbeeld omdat ze geen kleine kinderen meer thuis hebben wonen of hun kinderen niet meer deel willen laten nemen aan de activiteiten. Wij hopen dat u hier nog eens over na wilt denken. Wij zouden heel graag ook voor de volgende generaties een mooie speeltuin houden en activiteiten kunnen blijven organiseren. Bovendien merken we dat veel kinderen gebruik maken van de speeltuin, terwijl zij of hun ouders of grootouders geen lid zijn van de Speeltuinvereniging. Tot nu toe werd daar weinig op gehandhaafd, maar als meer en meer mensen hun lidmaatschap op gaan zeggen, zullen wij strenger moeten toezien op naleving van de regels.

Een gezinslidmaatschap kost slechts 21,00 per jaar. Met deze bijdrage helpt u ons door te gaan met al het leuks dat Speeltuinvereniging Kindervreugd de kinderen te bieden heeft.

Lid worden kan door een inschrijfformulier in te vullen (te downloaden vanaf de website of verkrijgbaar in de Blokhut) en in te leveren bij Erik Maliepaard (Prinses Christinastraat 9, Helwijk). U kunt het ingevulde formulier ook inscannen en mailen naar erik@svkindervreugd.nl